Popularitatea cistigata de cei trei baieti de la O-Zone se traduce si in cresterea cererii de sonerii pentru telefon cu piesa lor “Dragostea din tei”. Mai toate site-urile de Internet de pe care se pot descarca melodii pentru telefon ofera piesa lor, numarul de solicitari facindu-i pe basarabeni sa urce si in acest gen de topuri.

Pe site-ul ringtones-world, in top ten-ul britanic al soneriilor comandate, O-Zone sint pe locul 10. In acest clasament mai apar, printre altele, piese ale lui Girls Aloud, Britney Spears si George Michael.

Un top european la free-ringtones ii plaseaza pe primul loc, dupa “Dragostea din tei” urmind “Mission Impossible”, “Pulp Fiction”, “Pink Panther” si “Simpsons”. Acelasi site arata ca piesa celor de la O-Zone este pe primele locuri ale solicitarilor de sonerii polifonice in Luxemburg, Spania si chiar... Oceania.

In varianta olandeza a site-ului ringtonio, “Dragostea din tei” este pe primul loc si in topurile de sonerii, si in cel de sonerii polifonice. Un site care ofera accesorii pentru computere si telefoane mobile specializat pentru cumparatori homosexuali, gaylogo, are in topul celor mai cerute sonerii doua mentionari ale piesei “Dragostea din tei”.

Pe locul 1 - varianta celor de la O-Zone si pe locul 7 - varianta Haiducii. In alte clasamente este specificat si numarul solicitarilor pe care le-a avut piesa cintata in romana. Pe discusfr.com, O-Zone este pe locul 2 in topul 50 al celor mai cerute melodii, stringind 738 de descarcari dupa numai citeva zile de la includerea pe site.